Om oss

Hur man marknadsför en blogg

En blogg är ett fantastiskt redskap för att få ut ditt budskap om precis vad du vill. Eftersom det redan finns tusentals olika bloggar på nätet måste du marknadsföra din och det är det vi ska kika på lite här. Här kommer du finna information om de mest vanliga sätten att marknadsföra en blogg på, och företrädesvis fokuserar vi på de sätt som är inte kostar något.

Det viktigaste

För att en blogg överhuvudtaget ska kunna ses i internet många sökmotorer krävs några fundamentala saker. Först och främst måste det du skriver om relatera till ett ämne och helst något som framgår av bloggsidans titel. Det är också nödvändigt att skriva nya inlägg regelbundet annars kan inte sökmotorerna hitta din sida. Här kommer du lära dig hur du gör detta på ett enkelt och effektivt sätt.

Nyckelord och beskrivningar

Som framgår av rubriken finns det något som kallas för nyckelord. Andra ord för samma sak är sökord eller keywords. Dessa är mycket viktiga och ska inkluderas i dina inlägg på ett ordentligt sätt. Vi visar dig hur. Likaså ska det finnas en beskrivning om vad din bloggartikel handlar om. Detta är ett redskap som gynnar din sida mycket om du gör det rätt. Här kommer du kunna lära dig även om detta.

whyDigitalMarketing